Testimoniale

Pot să afirm faptul că, pe parcursul unui an, am avut parte de o colaborare excelentă. Spun acest lucru datorită serviciilor oferite de Absolvire de la A la Z, despre care am doar cuvinte de laudă. De fiecare dată când am avut nelămuri în legătura cu serviciilor pe care ni le-ați oferit, am știut cu toții că putem să apelăm cu încredere la voi.

Mă  bucur că am avut o colaborare bună și că atât festivitatea cât și banchetul au ieșit conform dorințelor noastre.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături într-un moment special!

Cristiana PetruFacultatea de Istorie si Filosofie , Specializarea , Studii de Securitate

Inca de la început mi-ati facut o părere foarte buna, atât prin ofertele voastre, cât si prin atitudine, degajare si dorința evidentă de colaborare cu studenții. De aceea alegerea noastră ati fost voi si ne-ati demonstrat ca am luat hotărârea cea mai înțeleapta. Multumesc pentru cohorta de diplome pe care m-ati ajutat sa le realizez, pentru promptitudinea cu care ati răspuns mereu cererilor mele multiple si uneori semiimposibile (dar pe care le-am facut posibile împreuna), pentru banchetul genial căruia inițial nu-i dădeam nicio șansa si pentru festivitatea impecabila pe care ne-o doream cu toții. N-am uitat nici de invitațiile trimise si retrimise de zeci de ori, corectate si revizuite chiar si atunci cand părea ca nimic nu mai e de refăcut, al căror design a ieșit mai mult decat deosebit si de care am fost si ramân foarte mândra. Deci da, ati facut o treaba minunata si sunt convinsă ca veți ramane echipa minutiuoasa, perfecționistă, care lucrează in detaliu totul, de la A la Z.

Multumesc, așadar, echipei Absolvire de la A la Z pentru colaborarea rodnica si mulțumitoare.

Anamaria MihailaStudent reprezentant anul III, Litere, Romana

Echipa Absolvire de la A la Z, a dat dovadă din punctul meu de vedere de profesionalism, atitudine pozitivă, disponibilitate si implicare.

Ei au un sistem efficient de customer care deoarece nu se ocupă de tine doar în momentul când ai încheiat contractul cu ei, ci te ajută de dinainte și de asemenea după terminarea evenimentelor continuă să fie aproape de tine. Sincer am recomandat această firmă și în timpul desfășurării evenimentelor și continui să fac acest lucru, colegii mei declarându-se pe deplin mulțumiți. Echipa a arătat că poate face față oricărui tip de grup, de orice mărime și pentru orice fel de situații și personalități de unde rezultă dinamismul și adaptabilitatea acesteia.

Ana RebegeaFacultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor , Specializare Contabilitate si Informatica de Gestiune

Ati facut o treaba foarte buna, au iesit doua evenimente foarte frumoase si bine organizate. Multumim pentru rabdare, pentru ca ati stiut sa ne calmati cand eram prea stresati si ne-ati facut munca mai usoara astfel incat sa ne bucuram si noi de acele momente. Personal, dar si in numele colegilor mei, va multumim!

Feier VeronicaFacultatea de Istorie si Filosofie, Relatii Internationale si Studii Europene

As dori in primul rand sa multumesc echipei Absolvire de la A la Z pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Va multumim ca ati fost atenti la toate detaliile si ne-ati ascultat orice cerere, indiferent cat de ciudata a fost si aici ma refer in mod special la poza de pe diplome.

Auzisem doar lucruri bune despre voi si ma bucur ca v-ati ridicat la nivelul asteptarilor. Toti colegii mei au fost multumiti de serviciile oferite si intentionez sa va recomand si colegilor din anii mai mici.

Imi pare rau ca nu am putut avea si banchet, sunt sigura ca ar fi iesit superb.

Sper sa colaboram impreuna si pentru festivitatea de absolvire de la masterat!

Andreea IonescuFacultatea de Litere, linia Engleza

Feedback-ul colegilor a fost unul pozitiv, au fost multumiti de modul in care ati organizat atat festivitatea cat si banchetul.Diplomele, tocile, esarfele, robele, toate au fost la superlativ.

Felul in care ati coordonat deschiderea a fost de apreciat, tinand cont ca doar jumatate dintre studenti erau prezenti cand le spuneati ce urmeaza sa se intample.

Sincer, mi-a facut placere sa colaboram, ati fost foarte profesionisti si totul a decurs foarte bine.

Delia ChilomFacultatea de Studii Europene , Specializarea Relatii Internationale si Studii Europene, linia engleza

Parerea mea despre toata colaborarea noastra e foarte buna, v-am apreciat inca de la prezentarea ofertelor cand ati dat dovada de mult profesionalism

Am fost placut surprinsa sa vad increderea care ne-ati acordat-o in privinta fixari termenelor de plata aratand in continuare flexibilitate pe tot parcursul colaborarii noastre.

Sunt multumita de colaborarea noastra, ma bucur ca ne-am inteles bine.

Carmen DrascabaFacultatea de Studii Economice si Gestiunea Afacerilor, linia engleza

Colaborarea a decurs foarte bine, au fost mereu prompti, ne-au ajutat și ne-au sfătuit ajutandu-ne sa trecem usor peste divergențele care inevitabil apar.

Au răspuns la nenumărate telefoane, au lămurit o multitudine de aspecte neclare și ne-au dat sfaturi de mare ajutor reusind sa creeze o unitate în diversitatea opiniilor noastre și astfel am reușit să organizăm cele două evenimente care au fost apreciate atât de colegi și de domnii profesori, cât și de cei prezenți la cursul festiv.

Banchetul a fost extrem de reușit dovada atmosferei pline de entuziasm și voie bună sunt „regretele” unora dintre colegi că „nu au apucat să guste nimic din mâncare”.

Andrada Elena PăstaeFacultatea de Istorie si Filososie, specializarea Istorie